logo
banner banner banner banner

Voor kinderen


Hebben jullie dat ook wel eens meegemaakt? Jullie willen bijvoorbeeld een nieuw spel, of een nieuwe bal kopen voor de groep of willen op excursie, maar er is geen geld voor. Gaat het dan niet door? Met de Klasse!kas misschien wel!

Sparen of verdienen
Het geld van de Klasse!kas kunnen jullie zelf beheren en besteden. Is er niet genoeg geld? Dan kunnen jullie gaan sparen of het zelf verdienen! Het Klasse!kasboek helpt jullie met het geld om te gaan. Schrijf er de inkomsten en uitgaven in. Schrijf de beslissingen op en plak er kassabonnetjes in. Zo weten jullie altijd hoeveel geld er in de Klasse!kas is, of dat het bijvoorbeeld tijd is om geld te gaan verdienen.

De Klasse!kastips

De Klasse!kastips helpen jullie om na te denken over omgaan met geld. Die tips kunnen jullie weer gebruiken bij de Klasse!kas. Als jullie klasse!kasboek vol is kun je hier gratis een nieuwe downloaden. Je kunt ook een compleet nieuw kasboekje bestellen. Daarin zijn weer nieuwe tips opgenomen. Daarvoor moet je een bestelformulier invullen en opsturen. Dat kost wel geld.

Hebben jullie zelf ideeën en tips?
Stuur ze ons toe. Waardevolle suggesties worden natuurlijk beloond info@levendleren.nl