Onderzoek


Contact


Bureau Levend Leren† beschikt over werkwijzen en instrumentarium om onderzoek uit te voeren om onderwijskundige en strategische vragen op methodologische verantwoorde wijze van een antwoord te voorzien.

We ondersteunen besturen, schoolteams en groepen ouders om hun school te ontwikkelen tot een plek waar het bruist, gonst, leeft. Onze werkwijze is praktisch van aard: verbeteren van je imago voor morgen kan als je vanaf vandaag werkt aan de verbetering van de kwaliteit van je onderwijs.

Bureau Levend Leren verricht voor scholen (imago-) onderzoek en werkt vervolgens mee om Ďuit de rode cijfersí te komen: de tevredenheid van kinderen, ouders, grootouders, teamleden en inspectie groeit gegarandeerd.

Oudergroepen die ontevreden zijn over hun school adviseren we over interventies om hier verandering in aan te brengen. Onderzoek is de basis van ons advies.

Scholen (en schoolbesturen) die zich zorgen maken over hun voortbestaan adviseren we over mogelijkheden voor samenwerking, fusie en vernieuwing.

We vermelden ook onze expertise op het terrein van schoolontwerp en bouwkundige zaken: welke aanpassingen zijn mogelijk of gewenst om Uw school om te vormen tot een centrum voor levend leren? Op basis van bouwkundige verkenning en onderzoek† presenteren we resultaten en ideeŽn.†

Waar bevinden we ons nu?
Waar willen we naar toe? Wat kunnen we? Wat moeten we? Wat is de meest efficiŽnte en effectieve route? Hebben we het juiste doel gesteld?
Bureau voor levend Leren helpt u om† vragen op wetenschappelijk verantwoorde wijze van antwoorden voorzien.†

Heeft u belangstelling?
Wilt U meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over mogelijkheden en voorwaarden: info@levendleren.nl